Welkom op de website van PEP


  Telefoon: : +31 (0)6 51 23 67 30

PEP

Waarom…?

Heb ik dat wel nodig? Dit is vaak de eerste gedachte die bij je opkomt. Het grote waarom! We hebben vanuit onze opvoeding, cultuur, religie en maatschappij geleerd dat we alles alleen moeten kunnen.
En toch loop je telkens weer in dezelfde dingen vast, alsof je in een rondje loopt. Je denkt dat je het weet, dat je eruit bent, om vervolgens er achter te komen dat je weer op dezelfde plek bent uitgekomen.
Je kunt zo vastlopen in je relatie, in je werk en uiteindelijk in jezelf.
Dan wordt het mogelijk dat deze waarom vraag een zoektocht wordt die je nu op dit moment hier gebracht heeft.
De persoonlijke therapeut, coach of vertrouwenspersoon komt op je pad en biedt je een houvast door je te ondersteunen en te helpen om een ander pad te gaan bewandelen.
Zie het als een kans om aan de slag te gaan met datgene wat in je leven is scheefgegroeid. Op deze manier kun je het leven weer gaan ervaren. Je krijgt je vitaliteit en je levensenergie weer terug en dit komt ten goede aan je zelf, je relatie en je werk.
Er is geen vastomlijnde richting, geen kant en klaar concept waar ik mee werk.
Iedereen is uniek en dit houdt in dat geen pad en geen ondersteuning hetzelfde is. Ik ben in staat om af te stemmen op jou zodat ik dat kan bieden wat jij op dit moment nodig hebt.

Graag nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek om te kijken of je met je hulpvraag op de goede plek bent en of mijn werkwijze bij je past

U kunt dit niet kopiëren